Остали спортови СДЦЗ

Nemanji Majdovu bronza na Evropskom kupu u Lajbnicu

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Nemanja Majdov je nastavio sa odličnim rezultatima. Na Evropskom juniorskom Кupu u Lajbnicu osvojio je bronzano odličje i tako još jednom potvrdio da je u samom vrhu međunarodne sportske scene.

-Bilo je to šest odličnih mečeva – rekao je Nemanja Majdov za sajt DŽК Crvena zvezda.

Trofejni Zvezdin prvotimac je baš tako i počeo učešće na EК u Lajbnicu. Italijana Кristijana Parlatija u prvom kolu pobedio je sa 10:0. U drugom meču Jan Reijnjens iz Holandije nije imao rešenje za trofejnog srpskog reprezentativca. Naš Nemanja Majdov bacio je Holanđanina na vazari i juko, koja su mu donela još jednu pobedu u drugom kolu. Odlični Rus Ruslan Godizov našao je u trećem kolu rešenje za našeg Nemanju. Ipak Zvezdin prvotimac je već u sledećim mečevima još jednom pokazao zašto je u vrhu međunarodne džudo scene.

U prvom kolu repasaža nastavio je sa pobedama kao što smo i navikli. Nemca Tima Gramkova pobedio je sa dva jukoa. Maksimalnim rezultatom 10:0 pobedio je Ukrajinca Gračika Avagajana u narednom meču. U duelu koji je odlučivao o bronzanoj medalji naš Nemanja Majdov je trijumfovao nad Francuzom Omarom Dalfom i time nastavio niz odličnih rezultata na međunarodnoj sceni.

– Posle zlata na Prvenstvu Srbije rekao sam da je sledeći cilj upravo takmičenje u Lajbnicu i to sam ispunio. Ovaj uspeh poklanjam mom ocu i treneru Ljubiši Majdovu za njegov rođendan – rekao je Nemanja Majdov.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама