Košarka Košarka/Ženska košarka

Juniorke žele novu titulu u Pirotu

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Juniorke Crvene zvezde počinju u petak završni turnir prvenstva Srbije. Crveno-bele u grupi B sa ekipama Partizana i Mileševca. Meč za prvo mesto u nedelju od 15 časova.

Juniorski pogon KKŽ Crvena zvezda otputovao je u petak u Pirot gde će učestvovati na završnom turniru i pokušati po treći put uzastopno da odbrani titulu najboljeg u svom starosnom uzrastu.

Crveno-bele su već godinama najbolje u juniorskoj konkurenciji, a ovoga puta na završnom turniru u Pirotu, za trofej će se boriti sa ekipama Partizana, Mileševca, Novosadske ŽKA, Radivoja Koraća i Gimnazijalca.

U grupi B u kojoj su crveno-bele nalaze se i ekipe Partizan 1953 Volvo i Mileševca.

Prvi meč košarkašice Crvene zvezde igraju od 18 časova protiv ekipe Partizana, drugi duel u grupi zakazan je za subotu od 13 časova protiv ekipe Mileševca.

Predrag Stanojčić, trener juniorki:

– Idemo u Pirot da damo sve od sebe i da odbranimo četvrtu godinu za redom prvenstvo Srbije. Neće nam biti lako, jer svi žele da naprave dobar rezultat, ali naš cilj se zna.

Aleksandra Katanić, Kapiten juniorske ekipe KKŽ Crvena zvezda:

– Smatram da moja ekipa ima kvaliteta, naravno poštujemo protivničke ekipe. Verujem da ako budemo igrali kao tim, možemo nastaviti niz uspešnih nastupa na juniorskom prvenstvu i osvojiti još jedan pehar.

Prvoplasirane ekipe u grupama sastaju se u nedelju u 15 časova u borbi za trofej.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama