Кошарка Кошарка/Вести

Čestitka Crvene zvezde Telekom, zahvalnost Vatutina

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

KK Crvena zvezda Telekom čestitao je i pismenim putem čelnicima CSKA osvajanje 7.titule prvaka Evrope. Predsednik CSKA Andrej Vatutin: ” Puno sreće u finišu sezone, vidimo se uskoro naredne sezone, ponovo u Evroligi”.
Takmičarska sezona 2015/2016 u Evroligi završena je u nedelju u Berlinu, mnogi će je pamtiti osim po osvojenom trofeju CSKA u odličnom finalu sa Fenerbahčeom, i po izvanrednim partijama jedinog srpskog predstavnika u elitnom takmičenju Crvene zvezde Telekom.
Crveno-beli su zaustavljeni u četvrtfinalu od kasnijeg pobednika ekipe CSKA, a nakon 7.titule u istoriji “armejaca” među prvima čestitku je u ime srpskog kluba na adresu CSKA uputio direktor kluba Davor Ristović.
Odgovor je ubrzo stigao iz Moskve od strane Predsednika CSKA Andreja Vatutina:
” Najiskrenije Vam hvala na čestitkama. Vi sigurno dobro znate koliko je napronog i velikog rada potrebno kako bi se stiglo do krajnjeg cilja u Evroligi. Za nas je jako važno da osećamo poštovanje i uvažavanje od predstavnika vodećih klubova u Evroligi. Želim Vam puno sreće u finišu sezone, i vidimo se uskoro ponovo u evroligaškim duelima” stoji između ostalog u pismu prvog čoveka moskovskog kluba.
Košarkaši Crvene zvezde Telekom i CSKA, nakon tri utakmice u četvrtfinalu ovogodišnjeg izdanja Evrolige, sastaće se i naredne sezone najmanje dva puta u novom formatu elitnog takmičenja koje će brojati 16 klubova.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама