Фудбал Фудбал/Звездаштво

„Ja sam Zvezdaš“ obnova članstva se nastavlja

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda nedavno je omogućio svim vlasnicima nekadašnjih dečijih članskih kartica „Ja sam Zvezdaš“ da postanu punopravni članovi kluba.

540-mrđa.jpg

U novembru 2004. godine, naš fudbalski klub je ugostila OŠ „Vera Blagojević“. Prilikom te posete Banji Koviljači, čak 175 mališana postalo je deo Crvene zvezde. Crvenu zvezdu su predstavljali fudbaleri Nikola Žigić i Dragan Mrđa koji su dobar deo dana proveli sa decom, a mali Zvezdaši su se kući vratili puni utisaka, ali i sa potpisom ili nekom drugom uspomenom od Zvezdinih fudbalera.

Svi oni koji čuvaju karticu ili koji imaju dokaz o svojoj pripadnosti akciji „Ja sam Zvezdaš“, mogu dobiti punopravno senior članstvo po ceni junior članstva, odnosno za 500 dinara će moći da se učlane u klub i ostvare sva prava koja članovi koji nemaju ovu karticu ostvaruju za 1000 dinara.

Naš klub je najviše članova imao u jeku akcije „Ja sam Zvezdaš“, koja je pokrenuta početkom 21. veka. Crvena zvezda je u to vreme dobila preko 124.000 mladih članova kluba, a mnoge od njih učlanili su fudbaleri koji su u to vreme nosili crveno-beli dres, kao što je slučaj i sa OŠ „Vera Blagojević“.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама