Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Crveno-beli seniori gostuju u Železniku

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Košarkaši Crvene zvezde Telekom gostuju u nedelju od 13 časova u Železniku gde ih očekuje utakmica sa FMP-om, u okviru 3.kola košarkaške Superlige.
Meč u Železniku između dve ekipe koje vode u grupi sa po dve pobede, igraće se u dvorani “FMP” u Železniku u nedelju sa početkom od 13 časova.
Meč treće runde biće ujedno i najveći izazov za crveno-bele nakon dve ubedljive pobede na startu lige, protiv Tamiša i Metalca. Prvi veliki test za Crvenu zvezdu Telekom očekuje i Marko Gudurić, koji dobro poznaje svoje prošlosezonske saigrače iz Železnika:
“Očekuje nas sigruno najveće iskušenje u dosadašnjem toku Superlige u takmičenju po grupama, nakon dve pobede. Ekipa FMP-a ima kvalitet, ima mladu ekipu i agresivnost na terenu. Moramo vrlo ozbiljno da shvatimo ovu utakmicu, koja će sigurno biti teška, i očekujem veliku borbu za svaki poen, na kraju i pobedu. Pozivam i naše navijače da dođu u nedelju na utakmicu u Železniku” rekao je prvotimac crveno-belih, i igrač koji je ponikao u FMP-u, Marko Gudurić.
Utakmica u Železniku je prva u seriji od tri meča koje crveno-beli igraju kao gosti, nakon ove utakmice slede gostovanja u Pančevu i Valjevu.
Karte za utakmicu u Železniku prodavaće se u nedelju od 11 časova na blagajnama dvorane po ceni od 400 dinara.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама