Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Crveno-beli dočekuju Metalac u Superligi

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije još jednom utakmicom u dvorani “Aleksandar Nikolić”, protivnik u 2.kolu ovog takmičenja je ekipa Metalca iz Valjeva.

Crveno-beli su na startu lige pobedili Tamiš sa 94:54, a u Beograd u četvrtak stiže rival iz ABA lige koga su crveno-beli savladali ove sezone u dve utakmice 68:62 u Valjevu, i 78:64 u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Trener Dejan Radonjić na ovom meču biće u prilici da računana sve igrače, uključujući i Gudurića koji je odmarao na prethodnoj utakmici protiv pančevačkog ligaša, na kojoj je najefikasniji bio Marko Simonović:

“Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je pokazala svoj kvalitet i u ABA ligi, i koja ako ne pristupimo utakmici na pravi način, može da bude vrlo neugodan protivnik. Doživeli su poraz na startu takmičenja u grupi od ekipe FMP-a, a znamo da su u ligu ušli sa ambicijom da se domognu polufinala Superlige. Svakako da će imati i neku vrstu reakcije nakon promene trenera. Sigurno da ćemo u ovaj meč ući maksimalno, a ujedno pozivam i naše navijače da dođu u što većem broju i pruže nam podršku u ovoj utakmici”, rekao je Simonović.

Karte za utakmicu Crvena zvezda Telekom – Metalac prodaju se od srede u svim poslovnicama Eventima, i na dan utakmice na blagajnama dvorane “Aleksandar Nikolić” od 15 časova do početka utakmice.

Cene ulaznica za meč Crvena zvezda Telekom – Tamiš su: Tribine 400 dinara, Parter – 600 dinara, Plava loža 800, Bela loža – 800, Loža 1000, dok za sedište pored terena treba izdvojiti 5000 dinara.

Utakmica Crvena zvezda Telekom – Metalac igra se u četvrtak od 19 časova.

Скочи на траку са алаткама