Фудбал Фудбал/Вести

„Ja sam Zvezdaš“ obnova članstva se nastavlja

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

FK Crvena zvezda nedavno je omogućio svim vlasnicima nekadašnjih dečijih članskih kartica „Ja sam Zvezdaš“ da postanu punopravni članovi kluba.

Naš klub je najviše članova imao u jeku akcije „Ja sam Zvezdaš“, koja je pokrenuta početkom 21. veka. Crvena zvezda je u to vreme dobila preko 124.000 mladih članova kluba, a mnoge od njih učlanili su fudbaleri koji su u to vreme nosili crveno-beli dres.

Jedna od škola koje su imale priliku da ugoste delegaciju Crvene zvezde, bila je i OŠ „Gornja Varoš“ iz Zemuna. Crvena zvezda je ovu školu posetila 18. aprila 2000. godine, a tokom posete je učlanjeno čak 462 nova Zvezdaša. Crvenu zvezdu su tada predstavljali fudbaleri Nenad Lalatović i Blaže Georgioski, kao i trener Slavoljub Muslin.

Svi oni koji čuvaju karticu ili koji imaju dokaz o svojoj pripadnosti akciji „Ja sam Zvezdaš“, mogu dobiti punopravno senior članstvo po ceni junior članstva, odnosno za 500 dinara će moći da se učlane u klub i ostvare sva prava koja članovi koji nemaju ovu karticu ostvaruju za 1000 dinara.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама