Фудбал Фудбал/Вести

Luka Milivojević – Marakana, napokon!

Izvor: zvanični sajt FK Crvena zvezda

Sve je bliže dan kada će Crvena zvezda i Olimpijakos ponovo ukrstiti puteve. Pripreme za ovaj prijateljski susret koji će biti odigran 10. maja uveliko traju, a mnogo je stvari koje povezuju dva crveno-bela kluba.

608-----.jpg

Jedan od fudbalera koji su se najviše obradovali ovom meču je nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, a sada član grčkog kluba, Luka Milivojević.

– Sa veliki nestrpljenjem očekujem duel dva bratska kluba, i naravno da ponovo u crveno-belom dresu zaigram na Marakani. Veoma mi je drago što je ovaj meč organizovan i verujem da će Zvezdina, a i celokupna srpska fudbalska publika imati priliku da uživa u kvalitetnom meču. Prema informacijama koje imam, a one su još nezvanične, Olimpijakos će doći u vrlo jakom sastavu i zbog toga očekujem da će utakmica biti za uživanje. Nadam se da će i stadion „Rajko Mitić“ biti pun, da će publika doći da pozdravi kako nove šampione Srbije tako i Olimpijakos koji sigurno uživa velike sipmatije Zvezdinih navijača, što nije tajna – rekao je nekadašnji Zvezdin fudbaler.

Upravo zbog činjenice da je nekada branio boje beogradskih crveno-belih, Luku Milivojevića saigrači zapitkuju na temu Crvene zvezde, Beograda, navijača…

– Saigrači me često pitaju kako će biti u Beogradu. Rekao sam im da ih očekuje spektakl. I sami znaju koliko je puta i na našim tribinama bilo koreografija vezanih za Crvenu zvezdu, tako da će i ovoga puta biti nešto neponovljivo. Rekao sam im i da ih očekuje topla dobrodošlica i da će imati prilike da vide kako je to kad igra Zvezda, i kakva je atmosfera u Beogradu – kaže MIlivojević.

Luka je iskoristio priliku i da Crvenoj zvezdi čestita na osvajanju titule.

– Ovo je potpuno zaslužena titula Crvene zvezde, nakon svega viđenog ove sezone. Zvezda je pokazala da je najkvalitetniji tim, i ja im ovom prilikom čestitam i želim mnogo uspeha narednog leta. A sledeće nedelje, želim da svi zajedno uživamo i pružimo dobru i kvalitetnu fudbalsku predstavu – zaključio je Milivojević, koji je dres Crvene zvezde nosio 47 puta, a 7 puta se upisao u strelce.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама