Košarka Košarka/Zvezdaštvo

Budite deo istorije!

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u sezoni koja još uvek traje a koja je već puna uspeha, po prvi put od osnivanja odbranili su titulu šampiona ABA lige, a klub je za svoje navijače spremio lepo iznenađenje.
Po završetku meča u Sremskoj Mitrovici igrači i stručni štab dresove su zamenili majicama specijalno dizajniranim za ovu priliku, a u tom trenutku je počela i ogromna zainteresovanost navijača koji bi želeli da obogate svoju zvezdašku kolekciju.
Marketing kluba kao i svake godine, omogućio je svim svojim simpatizerima da postanu vlasnici šampionskih majica. Specijalno za svoje navijače klub će u prodaju pustiti dve garniture šampionskih majica – crvenu i plavu. Crvenu majicu krase velika slova KKCZ, mali grb kluba, natpis „šampioni”, kao i novi pehar namenjen šampionu ABA lige. Ono što majicu čini još više posebnom, jeste što se u peharu šampiona ABA lige, mogu videti legenda našeg kluba, gospodin Ranko Žeravica, kome klub i na ovaj način želi da  ukaže čast i poštovanje, kao i igrači koji su prošle sezone osvojili ovaj trofej. Plava garnitura pored čuvenih slova KKCZ, pehara i natpisa „šampioni”, sadrži i veliki grb našeg kluba koji se nalazi unutar natpisa KKCZ.
Zvezdaši, ne propustite priliku da upotpunite svoju zvezdašku kolekciju majicom koju su Luka, Branko, Kvinsi i ostali nosili prilikom dodele pehara šampiona regionalnog takmičenja i na taj način budete deo slavne istorije našeg kluba.
Šampionske majice u svim veličinama, mogu se kupiti u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, svakog radnog dana od 9h do 17h, po ceni od 1490,00 dinara. Takođe, klub je omogućio navijačima i da rezervišu svoju šampionsku majicu, pozivom na broj telefona 011/ 3284 – 780.
Budite deo istorije, postanite ponosni vlasnik nove šampionske majice košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama