Одбојка Одбојка/Извештаји Одбојкаши СДЦЗ

Brejk Zvezde u Novom Sadu

Autor: CZBG

Odbojkaši Crvene zvezde napravili su veliki korak ka odbrani titule. Nakon što je Vojvodina u Beogradu, u drugom meču, napravila brejk, naši odbojkaši su nakon velike borbe uspeli da se revanširaju rivalu na njihovom terenu. U maloj dvorani Spensa, odbojkaši Zvezde su savladali Vojvodinu 3:2 i tako poveli u seriji 2:1.

Nije Zvezda lako došla do ove pobede. Odbojkaši Vojvodine su krenuli veoma jako i sa velikim samopouzdanjem i prvi set dobili sa 8 ponea razlike (25:17). Činilo se da naši momci nemaju odgovor na igru novosađana. Ipak u drugom setu dolazi do buđenja u redovima beogradskih crveno-belih i nakon velike borbe Zvezda dobija drugi set 25:21.

U trećem setu slična slika kao i u prvom. Vojvodina mnogo bolja u polju i lako stvara prednost koju ne ispušta do samoga kraja i ponovno prelazi u vodstvo (25:18).

I kada se činilo da su novosađani blizu da povedu 2:1 u seriji, bude se naši odbojkaši. U četvrtom setu Zvezdini odbojkaši ne dopuštaju domaćinu da razvije svoju igru i dobrim blokovima dolazi do izjednačenja u meču na 2:2.

U petom setu viđena je velika borba. Pritisak je bio i na jednoj i na drugoj strani, ali su odbojkaši Zvezde ipak uspeli da smirenom igrom privedu peti set kraju i da dođu do zlata vredne pobede od 3:2.

Vojvodina – Crvena zvezda 2:3 (25:17, 21: 25, 25:18, 19:25, 12:15)

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама