Fudbal Fudbal/Zvezdaštvo

Bunjevčević – Sećam se akcije „Ja sam Zvezdaš“

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Biti član FK Crvena zvezda uvek je bila čast i privilegija. Tu posebnu vezu sa voljenim klubom i osećaj pripadnosti užem krugu ljudi koji su bliski klubu, opisivali su i prepričavali su svi oni koji su još od 1946. godine imali tu čast da budu deo Crvene zvezde.

Najviše članova naš klub je imao u jeku akcije „Ja sam Zvezdaš“, koja je pokrenuta početkom 21. veka. Crvena zvezda je u to vreme dobila preko 124.000 mladih članova kluba, a mnoge od njih učlanili su fudbaleri Crvene zvezde koji su u to vreme nosili crveno-beli dres.

Jedan od njih je i nekadašnji kapiten Crvene zvezde, Goran Bunjevčević. On je početkom 2000. godine  posetio OŠ „Kralj Petar I“ u Beogradu, i prilikom te posete, učlanio je 68 Zvezdaša.

– Sećam se te prve moje posete, tada nam je trener bio Slavoljub Muslin, a sa mnom je bio i, ako se dobro sećam, Srđan Bajčetić. To je bila jako lepa akcija, i drago mi je da je na ovaj način danas reaktivirana, i da će svi koje smo tada učlanili u klub imati priliku da obnove to članstvo. Ovim putem pozivam sve Zvezdaše koji čuvaju tu člansku kartu da dođu i obnove članarinu – rekao je Goran Bunjevčević.

Svi oni koji čuvaju karticu ili koji imaju dokaz o svojoj pripadnosti akciji „Ja sam Zvezdaš“, mogu dobiti punopravno senior članstvo po ceni junior članstva, donosno za 500 dinara će moži da se učlane u klub i ostvare sva prava koja članovi koji nemaju ovu karticu ostvaruju za 1000 dinara.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama