Fudbal Fudbal/Vesti

Cvetković – Sumnjam da će nas Borac napasti

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Jedan od fudbalera koji je u 151. večitom derbiju imao najteži zadatak svakako je Miloš Cvetković.

Zvezdin desni bek je imao težak duel protiv jednog od najboljih igrača crno-belih, ali je, ispostaviće se, izašao kao pobednik.

– Znali smo da će biti teško, jer je u pitanju večiti derbi. I ja sam znao da me čeka težak izazov, Mihajlović je njihov najbolji igrač i mislim da sam dobro odradio svoj posao i da sam ga zaustavio. Šteta što nismo pobedili jer smo bili bolji tokom većeg dela meča. Imali smo više šansi, poveli smo pred kraj utakmice i, nažalost, primili smo gol na samom kraju utakmice, ali dešava se. Ostavili smo derbi iza sebe i okrenuli smo se našem narednom izazovu, a to je gostovanje u Čačku – rekao je Miloš Cvetković.

Crvena zvezda i Borac su nedavno odmerili snage, i tom prilikom remizirali.

– Naravno da idemo na osvojanje nova tri boda. Moguće da će nam ta tri boda biti dovoljna da i zvanično budemo prvaci, ali videćemo, idemo meč po meč. Mi se nadamo da će teren biti bolji, ali s obzirom na to kakav je bio pre nepune dve nedelje, mislim da neće biti mnogo bolji. Trava je bila previsoka i lopta nije mogla da ide kako bi trebalo, pa se nadam se da će ošišati travu. Mislim da će se Borac povući i da će igrati na kontranapade, mi bismo voleli da nas napadnu ali sumnjam da će se to desiti – jasan je Cvetković.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama