Кошарка Кошарка/Вести

KK Crvena zvezda stala u zaštitu svojih igrača

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

KK Crvena zvezda Telekom želi ovim saopštenjem, nakon prikupljanja svih informacija da zaštiti svoje igrače, nakon incidenta koji je neprofesionalnim ponašanjem inicirao jedan fotoreporter.
KK Crvena zvezda Telekom povodom raznih medijskih spekulacija vezanih za incident koji se dogodio po završetku utakmice Crvena zvezda Telekom – CSKA, u kome su učestvovali i pojedini igrači našeg kluba, izražava nezadovoljstvo neprofesionalnim odnosom jednog pripadnika medija, koji je izazvao verbalni konflikt u kome su učestvovali i pojedini košarkaši Crvene zvezde Telekom.
KK Crvena zvezda Telekom tokom utorka je prikupljao sve podatke vezane za incident u kome je učestvovalo troje igrača našeg kluba i jedan fotoreporter.
Bez namere da branimo reakciju igrača našeg kluba, rečnik pripadnika medija koji je upotrebljen kao inicijator incidenta, i to samo nekoliko trenutaka nakon završetka utakmice, smatramo više nego neprimerenim, i smatramo ga varnicom koja je izazvala incident.
KK Crvena zvezda Telekom je uvek bio otvoren i potpuno dostupan za medije, fotoreportere i sve predstavnike „sedme sile” koji su pratili, ili prate naš klub. I tako će i ostati. Međutim,  bez ikakve namere da izazivamo dalju polemiku, u ovom slučaju, nakon prikupljanja svih informacija, potpuno ćemo stati u zaštitu svojih igrača,bez obzira na video-klipove na kojima neadekvatan i neprimeren rečnik pojedinih igrača KK Crvena zvezda Telekom ne predstavlja celu sliku ovog incidenta, koji je izazvao predstavnik  jedne ugledne i cenjene medijske kuće sa kojom naš klub ima dobru i višegodišnju saradnju.
Zato još jednom apelujemo, da bez obzira na sve, ne stavljate na stub srama igrače, koji su i u ovoj situaciji pokazali da su tim i grupa košarkaša koji će zaštiti jedan drugoga, čak i u ovakvoj za njih neuobičajnoj situaciji, koji nisu ničim izazvali.
KK Crvena zvezda Telekom

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама