Košarka Košarka/Vesti

Mitrović: “Dobro smo namučili CSKA”

Autor: CZBG

Evroligaška sezona se sinoć završila za Crvenu zvezdu Telekom. Izabranici Dejana Radonjića poraženi su u četvrtfinalu ovog renomiranog takmičenja od moskovskog CSKA sa 3:0 u seriji. Ipak, niko sinoć nije nezadovoljan napustio Arenu, a i po društvenim mrežama može se pročitati da se navijači Zvezde zadovoljni onim što su pokazali njihovi ljubimci.

Foto: www.nbaserbia.com

Pitali smo kapitena, Luku Mitrovića za njegovo viđenje ove evroligaške sezone, četvrtfinalnih duela sa CSKA, duela koji Zvezdu čekaju u finalu regionalne lige protiv Mega Leksa, kao i šta očekuje u domaćem prvenstvu.

Sjajna evroligaška sezona je iza nas. Napravili smo zaista veliki rezultat. Ipak, i pored svega ostaje velika žal što nismo uspeli da produžimo ovu četvrtfinalnu seriju za još neki duel. Imali smo naspram sebe možda i najjači tim u Evropi, ali smo, kao i mnogo puta do sad, pokazali da možemo ravnopravno da se nosimo sa svima. Kao što sam i najavio pre početka top 8, a u šta mnogi nisu verovali, dobro smo namučili CSKA i ponavljam, ostaje žal za, mogu slobodno da kažem, sva tri meča, jer smo u svakom imali svoje šanse.

I pored tri poraza mislim da sve nas može da raduje dobra igra, rast samopouzdanja i to što se konačno kompletiramo pred mečeve koji donose trofeje. Mega pokazuje iz godine u godine konstantan kvalitet i više nisu samo ekipa mladih igrača koja se dokazuje, nego tim koji konkurentno napada i bori se za trofeje. Imali su više od mesec dana da se spreme za ove mečeve i očekuje nas sve samo ne lak posao. 

Mislim da su trofeji u Zvezdi nešto što se očekuje i dobro je da smo došli do tog nivoa, ali to donosi i neku dozu pritiska sa kojom mislim da se dobro nosimo. Jedva čekamo da počnu borbe za trofeje jer smo, između svega ostalog, svi tu zbog trofeja i pehara, rekao je za naš sajt kapiten Zvezde, Luka Mitrović.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama