Фудбал Фудбал/Вести

Rendulić – Dvadeset sekundi za pamćenje

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Najbolji nastup u crveno-belom dresu Zoran Rendulić zabeležio je na sinoćnjem večitom derbiju.

To su skandiranjem pred kraj utakmice potvrdili i navijači.

– Kad sam prilazio tunelu posle crvenog kartona svašta mi se motalo po glavi. Debitant sam na derbiju, osećao sam da sam dobro odigrao utakmicu i bilo mi je mnogo žao što sam je tako završio. Taj osećaj kada sam čuo da mi navijači skandiraju ne mogu da opišem rečima. Zahvaljujem im se na tome što su mi priredili. I pored svega što se dogodilo ovo mi je jedan od najlepših dana u fudbalskoj karijeri. Tih dvadesetak sekundi skandiranja nikad neću zaboraviti. Drago mi je što sam na najvećoj utakmici i pred našim navijačima pokazao i njima i ljudima u klubu da mogu da računaju na mene. Nadam se sve boljim igrama.

U završnici utakmice našoj ekipi nedostajalo je sreće.

– Derbi je, kao i svaki do sad, bio pun naboja, prava takmičarska utakmica. Bilo smo dobri, na momente smo pokazali igru koja treba da nas krasi i u Evropi. Ovo je pokazatelj da smo spremni za ozbiljne utakmice. Na kraju nismo imali sreće, za 30 sekundi se desilo i da dobijem crveni karton i da primimo gol tako da sav trud pada u vodu. Ipak, treba da pogledamo svih 90 minuta i budemo zadovoljni onim sto smo pokazali – rezonuje Rendulić.

Zvezda je nastavila niz bez poraza.

– Očekujemo svi da se taj niz neće prekinuti zato što smo to sebi postavili kao cilj. Pošto nismo uspeli da oborimo rekord koji drži Benfika odmah smo postavili ispred sebe novi izazov. Ubeđen sam da imamo kvalitet i znanje da završimo sezonu bez poraza što bi bio veliki uspeh – jasan je zvezdin štoper.

Očekivanja pred narednu prepreku – Borac iz Čačka.

– Iako ne mogu da igram sigurno ću ići da podržim ekipu. Nadam se da ćemo baš tamo proslaviti titulu, što pre – to bolje. Ipak, verujemo u sebe i ako ne bude ta utakmica, možda još lepše proslavimo na našem stadionu – zaključio je Rendulić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама