Кошарка Кошарка/Вести

“Favoriti su, ali smo pokazali da smo konkurentni”

Izvor: zvanični sajt KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde Telekom sutra od 20:45h u “Kombank areni” igraju treći meč Top 8 faze protiv ruskog CSKA

Crveno-beli će nakon dve teške ali i sjajno odigrane utakmice u Moskvi pokušati da zabeleže trijumf pred svojim navijačima. CSKA je slavio u prva dva meča, ali srpski šampion će sada imati prednost domaćeg terena koji je tokom cele sezone davao prevagu u uzbudljivim susretima i neizvesnim završnicama.
Na konferenciji za novinare u pres sali “Arene”, prisutnima se obratio trener Dejan Radonjić koja je istakao da se nada da će njegov tim pružiti još jednu dobru partiju i pokušati da parira svih 40 minuta:
“Čeka nas treći meč protiv CSKA, odigrali smo dva duela u Mosvki u tri dana, nakon toga došli u Beograd da se  odmorimo i pripremimo se za sledeći duel protiv CSKA koji je još jednom ponavljam jednog od favorita za osvajanje titule prvaka Evrope. Imaju puno razloga da rasmišljaju da će moći da dođu do tog trofeja. Mi smo u oba meča pokazali da možemo biti konkurentni i da smo bili u prilici da imamo mogućnost da napravimo iznenađenje i tako da se svi nadamo da ćemo pokazati odličnu partiju i uz pomoć navijača da damo maksimum i uradimo sve kako bi ponovo bili u prilici da pariramo ekipi koja kvalitetom i iskustvnom razmišlja da oni i ove sezone imaju velike šanse za osvajanje Evrope. Gudurić se vraća, pauza nije bila mala, bolest ga je isprečila, ali se ne očekuje da će biti na nivou koji se očekuje i partije u sezoni u Evroligi, ali verujemo da će moći sutra da izađemo i odigramo jedan dobar meč. Da damo sve od sebe, svoj maksimum i da budemo na kraju zadovoljni sa navijačima koje pozivam još jednom da dođu i pruže nam preko potebnu podršku. Ostali su zdravi i spremni za meč.”
Srpski i regionalni šampion igra sutra od 20:45h u najvećoj srpskoj dvorani, a KK Crvena zvezda ovim putem još jednom obaveštava sve svoje fanove da je karata za predstojeći spektakl ostalo u vrlo malim količinama i da požure sa kupovinom svojih ulaznica.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама