Фудбал Фудбал/Вести

Božović: Dešava se

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Trener Crvena zvezde Miodrag Božović realno je sagledao dešavanja na 151. večitom derbiju.

– Dobro smo počeli susret. U prvih 25 minuta igrali smo odličan presing i nažalost nismo uspeli da postignemo gol. Nakon toga, rival se trgnuo i zaigrao bolje. Mislim da je tako bilo i u drugom poluvremenu i da smo periode bolje igre imali i mi i oni. Postigli smo gol, ali smo ga nažalost i primili u nadoknadi vremena. Žao mi je zbog toga, ali šta da se radi, dešava se – rekao je Grof i dodao:

– Generalno sam zadovoljan igrom ekipe. Uvek može bolje. Imali smo problema sa Grujićem koji nije igrao mesec i po dana i nije fizički spreman, dok se Hugo povredio i razmišljali smo da ga zamenimo u prvom poluvremenu.

Šef stručnog štaba najtrofejnijeg srpskog kluba pohvalio je i partiju Cvetkovića.

– Cvele nije igrao zbog toga što na njegovom mestu igra Petković. Nije se bunio, ćutao je maksimalno vredno radio i trenirao. Odigrao je dobro i u Čačku i danas.

O tragičaru golmanu Kahrimanu, Miodrag Božović je takođe izneo reči ohrabrenja koje Zvezdin golman svakako zaslužuje.

– Ni sam ne znam koliko nas je puta spasao. Svaka ekipa je stvarala po minimum dve šanse, a Kahriman je sve to branio i bio jedan od naših najboljih pojedinaca i ulivao sigurnost ekipi. U fudbalu se dešavaju takve stvari. Nažalost, ovo što mu se dogodilo, desilo se na derbiju. Idemo dalje – konstatovao je strateg crveno-belih.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама