SDCZ

Stoni tenis: Devojke u Super ligi

Izvor: Zvanična fejsbuk prezentacija stonoteniskog kluba Crvena zvezda

Posle 18 odigranih kola Prve Savezne Lige, naše devojke su uspele da se plasiraju u najviši rang lige ostvarivsi drugo mesto (od 10 ekipa) na tabeli. Prvo mesto je obezbedila stonoteniska ekipa iz Bačke Topole koja ubedljvo, bez poraza, zasluženo stoji na prvom mestu. Tako da, u narednoj sezoni, u superligu odlaze STK Bačka Topola iz Bačke Topole i STK Crvena zvezda iz Beograda.
Naše devojke, Ana Aleksandrić, Neda Kandić, Stajić Marija i Nora Oklobdžija su pokazale svoj kvalitet, koliko su napredovale tokom sezone i usled velikih napora, suza, povreda i borbe, pod vođstvom trenera Slobodan Taskovića, pokazale kako izgleda jedna uspešna ekipa i kako su sve 4 igrale kao jedna, ostavivši srce na terenu i svaki meč završavale grupnim zagrljajem, kakav god ishod meča bio.

A sezona je prošla kako smo i planirali. Cilj je bio superliga, tako da je cilj ostvaren.
Devojke su zasluzženo na kratkoj pauzi, nakon koje predstoji top 12 za juniorke i nekoliko turnira.

Što se tice muške ekipe, završila je sezonu Superlige na drugom mestu i plasirala se u plej of. Naša dva igrača, Aleksandar Karakašević i Marko Jevtović su trenutno na kvalifikacijama za Olimpijske igre u Riu, gde se bore za svoje mesto.
Nakon toga počinje ODBRANA TITULE.
Plej of počinje od 26. aprila (polufinale).
Opširnije informacije i detaljno praćenje se očekuje.

Do tada,

Sportski pozdrav,
STK CRVENA ZVEZDA

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama