Košarka Košarka/Vesti

Dodatno obaveštenje oko prodaje karata

Izvor: zvanični sajt KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde danas oko podneva sleteli su u Beograd gde će početi pripreme za treći četvrtfinalni meč u ponedeljak od 20:45, a za koji vlada veliko interesovanje kod navijača

Srpski šampion nastavlja fantastičnu sezonu u kojoj je uspeo da se plasira među 8 najboljih timova Evrope, a u prva dva meča u Moskvi izabranici Dejana Radonjića pokazali su da mogu da pariraju i najvećim kandidatima za osvajanje Evrolige.
Prodaja karata za predstojeći spektakl počela je danas, a KK Crvena zvezda usled dolazećeg vikenda, u saradnji sa svojim partnerom “Eventimom”, odlučila je da u prodaju pusti karte i u subotu i u nedelju u sledećim satnicama i mestima:
SUBOTA 16.04
ARENA: od 10 do 20 h
UŠĆE: od 10 do 22 h
BILET CENTAR: od 10 do 15 h
DOM OMLADINE: od 10 do 22 h
NEDELJA 17.04.
ARENA: ne radi
UŠĆE: od 10 do 22 h
BILET CENTAR: ne radi
DOM OMLADINE: ne radi
Veliko interesovanje za predstojeći meč vlada već danima i stoga KK Crvena zvezda Telekom poziva sve navijače da obezbede svoje karte na vreme jer je prodaja karata krenula već danas. “Kombank arena” tokom cele sezone bila je simbol jedinstva igrača i navijača koji su zajedničkim snagama napravili nešto čemu se malo ko nadao ove sezone. Crveno-beli bili su nadomak trijumfa u prva dva susreta u Moskvi, a to malo koliko im je bilo potrebno upravo može doneti sjajna podrška sa tribina koja pristiže tokom cele sezone.
Dodatne informacije vezane za ulazak u dvoranu i satnicu otvaranja kapija biće naknadno saopštene.
Navijači, ponedeljak 20:45h, “Kombank arena”, svi kao jedan!

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama