Фудбал Фудбал/Вести

Apel za javnost

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda
Još jedan dan preostao je do odigravanja 151. večitog derbija, i FK Crvena zvezda tim povodom želi da uputi sledeći apel za javnost.

Apelujemo na sve koji će doći na stadion u subotu, 16. aprila, po zakonu moraju poneti sa sobom identifikacioni dokument. Apelujemo da navijaju fer i sportski, ne uskaču na teren pre, za vreme i po završteku utakmice, i ponašaju se u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama. Prilazi, ulazi i same tribine biće snimane pre, za vreme i posle utakmice.
Kapije stadiona biće otvorene već u 15 časova, pa pozivamo navijače da dođu ranije, na vreme obezbede svoje ulaznice i uđu na stadion, kako bi se izbegle kasnije gužve. Nemojte donositi predmete koji su po Zakonu zabranjeni za unošenje na stadion.
Posetioci utakmice dužni su da postupaju po zahtevima redarske službe. Treba istaći da je redarskoj službi zabranjeno uzimanje ulaznica od posetilaca, i svaka ulaznica mora biti učitana svojeručno od strane samog posetioca. Ukoliko posetilac ima problem sa očitavanjem ulaznice iz bilo kog razloga, o tome treba da obavesti rukovodioca ulaza, nipošto da daje ulaznicu redaru. Licima pod uticajem alkohola i drugih opojnih sredstava neće biti dozvoljen ulaz na stadion.
Karte su vlasništvo kupaca, i niko, pa ni redar, nema pravo da ih oduzme. Molimo navijače da poštuju numeraciju koja se nalazi na kartama.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама