Кошарка Кошарка/Вести

Prodaja karata za CSKA od petka

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

KK Crvena zvezda Telekom obaveštava javnost da će prodaja karata za treću utakmicu plej ofa, protiv CSKA, koja se igra u ponedeljak od 20.45, početi u petak od 10 časova u svim poslovnicama Eventima

Košarkaši Crvene zvezde Telekom igraju u ponedeljak meč protiv CSKA u najvećoj srpskoj dvorani “Kombank Areni”.

KK Crvena zvezda Telekom obaveštava javnost da će prodaja karata za još jednu veliku evropsku utakmicu koju naš tim igra u Evroligi, početi u petak, u 10 časova u svim poslovnicama Eventima, u Srbiji i Republici Srpskoj.

KK Crvena zvezda Telekom poziva svoje pristalice i navijače da ponovo ispune “Kombank Arenu” do poslednjeg mesta, pomognu našem timu da ostvari još jednu pobedu, ali i pozdravi naše prvotimce nakon velikog uspeha i plasmana u TOP 8.

Cene ulaznica za utakmicu Crvena zvezda Telekom – CSKA Moskva:

Nivo 400 – 700 dinara

Nivo 200 sever – 800 dinara

Tribina A,B,C i D nivo 200 (uglovi) – 1100 dinara

Parter B – 1000 dinara

Parter 4 – 1000 dinara

Nivo 200 Lože – jug – 1600

Sedište pored terena – 10.000 dinara

skaj boks – 5.000 dinara

Zbog stvaranja atmosfere koja je obeležila ovu sezonu u Evroligi, u najvećoj srpskoj dvorani, svi vlasnici sezonskih karata, i dnevnih karata za plave, bele i lože, i ovoga puta nalaziće se u sektoru Nivo 200 lože – sektor jug (ulaz sa autoputa).

Klub će se narednih dana oglasiti novim saopštenjem o svim detaljima ulaska u “Kombank Arenu”, terminu otvaranja hale, i rasporedu sedenja.

Utakmica Crvena zvezda Telekom – CSKA igra se u ponedeljak, eventualna četvrta na programu je već u sredu, od 20 časova.

KK Crvena zvezda Telekom

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама