Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши СДЦЗ

Stojsavljević: Ne smemo da ponovimo greške iz drugog meča

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Rezultat u polufinalnoj seriji plej-ofa Viner Štetiše Super lige u duelu Crvene zvezde i Partizana je nerešen 1:1, a ekipe se sa Banjice sele na Novi Beograd gde će u utorak 12. aprila u dvorani SC Vizura odigrati treći meč.

Izabranici Dragana Kobiljskog su posle pobede u prvom meču od 3:1, po setovima 20:25, 25:21, 25:22, 25:16, doživeli poraz istim rezultatom 1:3, po setovima 21:25, 25:15, 21:25, 23:25.

Primač servisa Crvene zvezde Dušan Stojsavljević veruje da će crveno-beli igrati mnogo bolje u narednim mečevima.

Ekipa Partizana je odigrala odlično drugi meč koji smo igrali na našem terenu. U trećem i četvrtom setu smo imali kontrolu nad igrom, ali smo napravili neke greške koje su nas skupo koštale, pa smo na kraju izgubili. Očekujem da u narednim mečevima igramo mnogo bolje, da nadogradimo našu igru kako bi došli do konačne pobede. Nadam se dobroj igri Crvene zvezde, da ćemo dati sve od sebe, da budemo skoncentrisani i da ne pravimo greške zbog kojih smo izgubili prethodnu utakmicu – izjavio je Stojsavljević.

Poraz u drugom meču polufinalne serije je prekinuo Zvezdinu seriju od 20 uzastopnih pobeda u nacionalnom šampionatu.

Znali smo da će polufinalna serija protiv Partizana biti teška. Nismo igrali skoro tri nedelje, dobro smo trenirali, ali je ta pauza od utakmica ostavila traga. Svakoj seriji dođe kraj. Ovaj poraz je možda došao i u pravo vreme, ipak je tek 1:1, a polufinalna serija se igra na tri pobede. Verujem u svoje saigrače i da ćemo u narednim utakmicama pokazati šta i koliko možemo i očekujem da ćemo doći do rezultata za koji se borimo – zaključio je Stojsavljević.

Treća utakmica polufinalne serije plej-ofa Viner Štetiše Super lige igra se u utorak 12. aprila od 19 časova u dvorani SC Vizura u Beogradu. Meč će suditi Dejan Rogić i Nenad Davidović.

Rezultat u seriji je 1:1, a ekipa koja prva dođe do tri trijumfa će se plasirati u finale. Četvrti meč je na programu u petak 15. aprila od 17 časova kada će domaćin ponovo biti Partizan.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама