Блог

Manguparija grada, Zagrebom šeta sada

Autor: CZBG, Ivan J.

Veni, vidi, vici… Mangupski i sa puno stila navijači Crvene zvezde, popularne Delije su prošetale Zagrebom i pokazali da nije svaka pobeda u navijačkom svetu ona koja se odnese ukrštanjem koplja.

Iako autor ovog teksta ne ide na sever i ne slaže se se sa nekim stavovima istog, autor ovog teksta je ipak odlučio da napiše jedan tekst u kome će pohvaliti ovakav potez. Ipak smo mi zvezdaški sajt i sve što je dobro, valja pohvalit’. A ovo je bilo fenomenalno. Došli su iz Beograda preko Slovenije, strogo poslovno, pili kafu (jedva su hrvatski policajci izmerili 0.2 promila alkohola kod pojedinaca), zvali neke Zagrepčanke u Beograd na druženje. Sve su isplanirali do poslednjeg detalja, zaustavili su voz pre ulaza na glavnu stanicu kako bi izbegli policijsku pratnju, raštrkali se po gradu i našli se na određenom mestu, i bez pratnje policije korteom prošetali ulicama Zagreba. Tek posle dužeg vremena ih je skontala policija, a onda na zaprepašćenje mnogih, prilikom hapšenja nisu pružili nikakav otpor. Štaviše, zabavljali su se sa policijom, osmehivali i pevali u marici čuveni hit Novih fosila: ‘Kako je dobro vidjeti te opet’. Još jedan šmekerski potez vredan svakog poštovanja i hvale.

Namerno neću puno o BBB. Neka se i dalje hvale kako su jedna od najopasnijih skupina na Balkanu, a onda neka se sete ovoga.

12928428_1325778590769298_7185413643974554262_n

Navijači Zvezde su i nastali kao beogradska manguparija, a ovim su pokazali da to zaista i jesu. Svaka čast Delije !

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама