Košarka Košarka/Vesti Košarka/Ženska košarka

Navijači, podržite devojke u borbi za trofej!

Izvor: SD Crvena zvezda

KKŽ Crvena zvezda na putu je da ostvari još jedan veliki rezultat, nakon osvajanja Kupa, i u svoje vitrine donese dugo iščekivani trofej osvajača domaćeg prvenstva

Crveno-bele devojke beleže sjajne rezultate ove sezone, osvojile su Kup pobedom u finalu protiv ekipe Vrbas Medela, i novu borbu za trofej započinju devetog aprila, kada ih u finalnoj seriji očekuje ekipa “Radivoj Korać” iz Beograda.

Koliko će serija biti teška govori podatak da je ekipa “Radivoj Korać” bila jedini neporaženi tim u regularnom delu takmićenja, koji su okončali sa 22 pobede iz isto toliko mečeva.

Košarkašice Crvene zvezde odličnim igrama u polufinalnoj seriji savladale su sa 2:0 ekipu Vrbas Medela i predvođene fenomenalnom Natašom Kovačević imaće priliku da u finalu osvoje trofej na koji KKŽ Crvena zvezda čeka još od 2004. godine.

Da bi uspele u svom cilju biće im preko potrebna podrška navijača koja bi im dala odgovarajuću energiju i “vetar u leda” u istorijskim mečevima koji se nalaze ispred crveno-belih devojaka, stoga još jednom apelujemo na sve navijače da stanu uz Zvezdine devojke i zajedničkim snagama im omoguće da upišu svoja imena u istoriju KKŽ Crvena zvezda.

Start finalne serije zakazan je za 9. april sa početkom od 21 sat u SC “Šumice”.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama