Кошарка Кошарка/Вести Кошарка/Женска кошарка Кошарка/Звездаштво

Nataši Kovačević veliko priznanje u Riminiju

Izvor: SD Crvena zvezda

Košarkašica Crvene zvezde i heroj ženskog svetskog sporta, Nataša Kovačević, bila je gost agencije koja je zastupa u karijeri, “Interperformansis”, a na meču lokalnog italijanskog kluba “Rimini krabs” dobila je ogromno priznanje

Heroina srpskog sporta dobitnica je Plakete italijanskog grada Riminija koju je dobila na poluvremenu derbi meča treće italijanske lige izmedu “Rimini krabsa” i “Santmarkanđela”.

Nataša je bila gost direktora kompanije “Interperformansis”, Lućana Kapikjonija, koji je doček organizovao zajedno sa menadžerom Bojanom Tanjevićem.

Nakon prepodnevnog boravka u San Marinu, košarkašica Zvezde bila je specijalan gost na meču u gradu Riminiju. Na poluvremenu derbi meča, Nataša je na veliko oduševljenje svih prisutnih u dvorani, od gradonačelnika Riminija, Andree Gnazija, dobila Plaketu grada a od domaćeg tima na poklon je dobila loptu i majicu sa njihovim potpisima.

Srpska košarkašica imala je samo reči hvale za sjajan doček koji su joj priredili ljudi iz kompanije i grada Riminija, i dodala da je izuzetno zadovoljna radom njene fondacije:

– Hvala na toplom dočeku, na lepim trenucima u San Marinu i Riminiju. Bilo je zaista prelepo i korisno. Moja Fondacija je okrenuta mladima u sportu i puno mi je srce kad vidim zdravu sportsku sredinu, ljubitelje košarke i sporta koji dolaze na mečeve isključivo zbog sporta.

Kao odgovor na sjajan gest Italijana, Nataša je Kapikjoniju poklonila repliku srpskog dresa sa Prvog svetskog prvenstva u Montevideu 1930. godine sa brojem 7 i natpisom “Laki”.

Koliko je Nataša zaista inspiracija mnogima i koliko je cenjena u zemljama širom sveta, pokazuje i podatak da je tokom boravka u velikim kompanijama “Tehnodžim” u Ćezeni i “Izokinetik” u Bolonji dočekana kao svetska zvezda pred kojom su se poklonili i njihovi generalni direktori.

Скочи на траку са алаткама