Кошарка Кошарка/Вести

Crveno-beli otputovali u Zagreb za kraj TOP 16

Izvor: SD Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde Telekom otputovali su u četvrtak u 9.30 časova u Zagreb, na utakmicu poslednjeg, 14.kola TOP 16 faze Evrolige sa “Cedevitom”.

Utakmica u dvorani “Dražen Petrović” nema rezultatski značaj za izabranike Dejana Radonića, pošto je veliki uspeh, plasman u plej of fazu (takmičenje počinje već 12.aprila) obezbeđen još pre ove runde.

I pored činjenice da nemau rezultatski imperativ u ovom meču, crveno-beli predvođeni trenerom Dejanom Radonjićem žele da ostave dobar utisak, i zabeleže pobedu pred eliminacionu fazu:

“Očekuje nas polsednja utakmica u TOP 16 fazi, bili smo u specifičnoj situaciji nakon utakmice sa Darušafakom, jer smo imali problema u trenažnom procesu, povrede, bolesti igrača…Uspeh sam po sebi, je da smo se kompletirali iako ćemo igrati bez Kvinsija Milera, koji ima lakšu povredu, dok se nadamo da će Marko Gudurić biti spremniji za utakmicu u Zagrebu. Očekuje nas novi duel, odigrali smo ih puno ove sezone. Mislim i očekujem da će i ovaj biti interesantan, iako nema rezultatski značaj” rekao je pre puta u Zagrbe, trener Crvene zvezde Telekom, Dejan Radonjić.

Vladimir Štimac: “Jesmo prošli dalje, ali idemo da odigramo tu utakmicu kao da nam od nje zavisi plasman. Borićemo se, pa ćemo videti. Ovo je šesti duel sa Cedevitom ove sezone, odlična ekipa, ali sigurno je samo da ćemo ostaviti više od 100 posto na terenu da dobijemo i ovaj meč u Zagrebu”.

Utakmica u Zagrebu, koja počinje u petak u 19 sati, biće direktno prenošena i na velikom video bimu na otvorenim terenima KK Crvena zvezda Telekom na Malom Kalemegdanu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама