Остали спортови

Zvezda slavila u derbiju protiv Rada

Izvor: SD Crvena zvezda

U dramatičnom meču 3. kola Prvenstva Srbije BRK Crvena zvezda je uspela da savlada ekipu Rada sa 26:24.

Igralo se „esej za esej“ da bi na kraju ipak rezultat prevagnuo u našu korist. Oba tima su pokazala veliku želju za pobedom i tako su i igrali, čvrsto i jako.

Vrlo rano vođstvo crveno-belih, Radovi igrači su brzo anulirali i od tada se vodila rovovska borba na svim delovima terena. Eseji su padali na obe strane, ali je naš tim odoleo pritisku Rada na kraju utakmice i uspeo je zahvaljujući boljem izvođenu transformacije posle pogotka, da završi meč u svoju korist sa minimalnom prednošću od 2 poena.

Tabela prve lige se malo promenila. BRK Crvena zvezda se malo „odlepila“ od Rada na vrhu, dok je Partizan preuzeo treće mesto od Vojvodine.

Sledeće dve nedelje nas očekuje pauza u domaćem prvenstvu, jer igrače očekuju reprezentativne obaveze.

BRK CRVENA ZVEZDA – RAD MOCART 26:24 (19:12)
Beograd – Ragbi teren na Adi Ciganliji. Gledalaca: preko 100. Sudija: Nenad Matejić. Pomoćnici: Predrag Štiglić i Đorđe Preradojević. Eseji: Ljubičić, Kajan, Arsić, Ivanović (Crvena zvezda), Stefanović 2, Đukić, Ranković (Rad Mocart). Konverzije: Đorđević 3 (Crvena zvezda), Babić, Orlović (Rad Mocart).
BRK CRVENA ZVEZDA: Brkić, Sretenović, Belić, Jaćimović, Joksimović, Milovčić, Radić, Mađanović, Karatrajkovski, Đorđević, Ivanović, Banduka, Arsić, Kajan, Ljubičić, Bućan, Idrizović, Vojvodić, Mijatović, Šeša.
RAD MOCART: Đukić, Rodić, Martinović, Flori, Ranković, Mančić, Radulović, Ristić, Stošić, Isailović, Konjević, Stanković, Stefanović, Knežević, Babić, Dragutinović, Bogdanović, Vraneš, Nikolić, Ljubičić, Mitrović, Septeu, Orlović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама