Košarka Košarka/Vesti

Da Arena zagrmi kao nikada do sada

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

KK Crvena zvezda Telekom obaveštava svoje navijače da je interesovanje za utakmicu sa Darušafakom ogromno, i da je u prodaji ostao mali kontigent ulaznica.
Košarkaši Crvene zvezde Telekom igraju u četvrtak još jednu veliku utakmicu u ovogodišnjem izdanju Evrolige.
Nakon duela sa Realom, Himkijem, Bajernom,Lokomotivom, EFES-om, Panatinaikosom…meč sa Darušafakom biće još jedan spektakl , koji može crveno-belima da donese osim bodova i još nešto, a to je istorijski plasman u četvrtfinale Evrolige.
Naš klub je ove godine prošao mnogo toga…bilo je sumnji, teških poraza i povreda, igračkih promena, ali je Crvena zvezda pokazala još jednom da je iznad svih nedaća, problema i izazova. Sve ovo KK Crvena zvezda Telekom nije uradila sama. U svakoj utakmici imala je ogromnu podršku sa tribina, o kojoj priča cela Evropa. Ta crveno-bela slika navijača i „grmljavina” sa tribina nije bila dekor, već istinska i ogromna pomoć našem timu na putu ka ovoj velikoj šansi koja nam se ukazala.
Interesovanje za utakmicu sa Darušafakom je ogromno! U slobodnoj prodaji ostao je mali kontigent karata za utakmicu koja se igra u četvrtak od 20 časova.
Zato KK Crvena zvezda Telekom poziva sve svoje navijače, iz svih krajeva Srbije, Republike Srpske i zemalja okruženju, da požure sa kupovinom preostalih ulaznica, napune „Kombank Arenu” do poslednjeg mesta, da još jednom zajedno napravimo novi podvig o kome mnogi na početku sezone nisu ni sanjali.
KK Crvena zvezda Telekom

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama