Фудбал Фудбал/Вести

Proslava u Stanišićima

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

U nedelju, 27. marta, nakon utakmice između Zvijezde 09 i Crvene zvezde koju je naš tim dobio rezultatom 3:1, upriličena je i prigodna proslava.

Domaćin i vlasnik etno sela, Boris Stanišić, potrudio se oko organizacije proslave na kojoj je ugostio delegaciju Crvene zvezde – predsednika kluba, Svetozara Mijailovića, počasnog predsednika, Dragana Džajića, generalnog direktora, Zvezdana Terzića, sportskog direktora, Blažu Raosavljevića, šefa stručnog štaba, Miodraga Božovića, kao i ostale članove stručnog štaba i fudbalere. Takođe, gost Borisa Stanišića bio je i gradonačelnik Bijeljine, odnosno klub navijača FK Crvena zvezda iz Bijeljine.
„I pored toga što smo izgubili utakmicu, mi smo pobedili onog časa kada smo se sa Crvenom zvezdom dogovorili da dođe ovde“, bile su reči kojima je otvoren svečani deo večeri. Boris Stanišić je Svetozaru Mijailoviću poklonio specijalnu plaketu, a Draganu Džajiću, Miodragu Božoviću i Zvezdanu Terziću dresove sa brojevima „11“, „6“ i „4“.
– Želeo bih da izrazim iskreno zadovoljstvo svih nas prisutnih koji smo doživeli ovo što ljudi u Bijeljini priređuju Crvenoj zvezdi, jer to se retko viđa na ovim prostorima. Koliko samo iskrene ljubavi i odanosti Crvenoj zvezdi… Ali ono što bih želeo je da vas rezultati Crvene zvezde i dalje podstiču da u ovoj sredini ova, kako je vi nazivate, „mala Zvezda“, postane šampion kojim će se ovaj kraj ponositi jer ovaj prostor ima potencijal da stvara igrače koji nose boje i velike Crvene zvezde. Zahvalnost se mnogo više dokazuje odnosom, nego velikim rečima. Bićete nam dragi gosti u Beogradu – rekao je predsednik Crvene zvezde, Svetozar Mijailović, i tom prilikom Borisu Stanišiću uručio uramljenu sliku Zvezdinih najvrednijih pehara.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама