Фудбал Фудбал/Вести

Naredno gostovanje Zvezde – Mašinski fakultet

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda je nedavno počeo akciju obilaska fakulteta Univerziteta u Beogradu pod nazivom „Neraskidiva veza – Zvezda i studenti“.

Cilj kluba je da se opet približi bazi iz koje je klub nastao, studentima. Do sada smo posetili Ekonomski fakultet, kao i Fakultet političkih nauka. Studenti su tokom ovih gostovanja mogli da uživaju u razgovoru sa predstavnicima našeg kluba, i da pitaju sve što ih zanima o Crvenoj zvezdi.
Sledeći fakultet koji će Zvezda da poseti je Mašinski fakultet. Predstavnici našeg kluba će gostovati u utorak, 5. aprila od 19 časova i kroz razgovor sa budućim akademskim građanima Srbije i Beograda približiti im način funkcionisanja kluba.
Kao i do sada svi studenti koji to žele, imaće priliku da postanu članovi kluba, a poseban akcenat biće posvećen upravo temi članstva i značaju koji članovi FK Crvena zvezda imaju u funkcionisanju kluba. Svi studenti koji se učlane u klub, dobiće na poklon ulaznice za utakmice u kojima je Crvena zvezda domaćin do kraja sezone.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама