Фудбал Фудбал/Вести

Saopštenje FK Crvena zvezda

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda je prinuđena da se oglasi ovim putem usled neosnovanih napisa koji su se danas pojavili u medijima povodom dešavanja u svlačionici našeg prvog tima. Nikakve krađe nije bilo u klubu, sve je izmišljeno!

Ovakve tračeve doživljavamo kao pokušaj destabilizacije kluba. U trenutku kada se Crvena zvezda diže na noge, jača iz dana u dan, kada dominiramo na terenu, obaramo rekorde i nižemo pobede pokušavaju da nas poremete izmišljenim aferama. To pokušavaju da učine oni koji podmetanjima žele da skrenu pažnju sa svojih neuspeha i kojima je moćna Zvezda trn u oku.

Svi znaju kakvu atmosferu ekipa ima u svlačionici i da ništa ne može da je poljulja, pa ni fabrikovana afera od, kako kažu, pre „nekoliko meseci“. Ne mogu da zaustave Zvezdu na terenu, pa sad pokušavaju na sve načine da srozaju ekipu koja je već ušla u istoriju našeg fudbala. Ali, uzalud pokušavaju, Crvena zvezda će nastaviti dalje da niže uspehe upravo zahvaljujući kvalitetu svojih igrača i odličnoj atmosferi među njima.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама