Фудбал Фудбал/Вести

Red Star šop u Bijeljini

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Sjajna prilika za sve koji budu prisustvovali prijateljskoj utakmici protiv Zvijezde 09, da se opreme Zvezdinim zvaničnim artiklima.

Fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde će se u subotu, u prepodnevnim časovima, zaputiti ka Stanišićima, gde će obaviti mini-pripreme tokom prvenstvene pauze. Crvenu zvezdu u nedelju, 27. marta, očekuje prijateljski susret na Gradskom stadionu protiv ekipe Zvijezde 09. Na putovanje će krenuti svi fudbaleri koji nemaju reprezentativnih obaveza. Na spisku putnika naći će se i Miloš Cvetković, koji se uspešno oporavlja od povrede, i on će u Stanišićima trenirati sa ekipom.

Ovaj susret već je izazvao veliko interesovanje Bjeljinaca, koji će imati priliku da u svom gradu gledaju Crvenu zvezdu, ali i nabave neko crveno-belo obeležje. Naime, pre, za vreme, i nakon utakmice, u blizini Gradskog stadiona biće postavljen i štand Red Star šopa, na kojem će se prodavati oficijelni proizvodi Crvene zvezde.

Stekli su se svi uslovi da se predstojećeg vikenda u Stanišićima održi prava fudbalska manifestacija. Domaćin se potrudio da sve protekne u najboljem redu, a najveći dobitnici svakako su navijači Crvene zvezde.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама