Fudbal Fudbal/Vesti

Ristić: Golovi u pravo vreme

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Čekao je Mihailo Ristić svoju priliku, dočekao je, i iskoristio na najbolji mogući način.

Mladi vezista je uspeo da se upiše u strelce, postigne gol u važnom trenutku i svojoj ekipi umnogome olakša utakmicu.
– Tvrda utakmica, kako smo i očekivali. Spartak je ekipa koja nije izgubila nijednu utakmicu ovog proleća, došli su ovde sa namerom da uzmu bodove. Mislim da smo odigrali pametno. U pravo vreme smo postigli prvi gol, posle i drugi i tu je već bilo sve gotovo, posle smo rutinski završili posao. Posle duže vremena sam bio u prvih 11. Bilo mi je malo nezgodno na ovoj poziciji da uhvatim korak i tempo, ali zadovoljan sam kako je sve to izgledalo. Hvatamo formu i idemo dalje – rekao je Ristić.
Veoma brzo, već u utorak, 22. marta, igra se u Novom Pazaru odložena utakmica 26. kola.
– Očekivanja su ista kao i uvek. Uvek idemo na tri boda. Šta može da se desi, ne znam, kvalitetnija smo ekipa, ali moramo to pokazati na terenu – jasan je Ristić.
Zvezdin fudbaler je dobio i poziv da nastupa za mladu reprezentaciju Srbije.
– Posle tog jednog pada u karijeri koji sam imao, verujem da su sada došli lepši dani. Ponovo se kockice slažu, ne mogu reći da nisam zaslužio poziv. Zadovoljan sam pozivom, ali sada je potrebno da se pokažem tamo. Sve je to samo početak, najviše od mene zavisi koliko će trajati. Možda je ova utakmica protiv Andore došla u pravom trenutku, da ekipa dobije na samopouzdanju – smatra Ristić.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama