Фудбал Фудбал/Вести

Ibanjez – Vieira bi trebalo da igra za Portugal

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Na današnjoj utakmici protiv Spartaka, Luis Ibanjez je bio dvostruki strelac. Oba puta, bio je više nego konkretan sa bele tačke.

– Srećan sam jer smo, zajedno sa našim trenerom, uspeli da izjednačimo rekord koji je davno postavio trener Slavoljub Muslin. Nadam se da ćemo pobediti i u Novom Pazaru kako bismo prestigli taj rekord. Što se ostatka sezone tiče, čak i ako ne uspemo da pobedimo sve utakmice, želim da ne izgubimo nijednu. Svaka ekipa dođe ovde da se brani, izdrže koliko mogu, a čim povedemo i čim se otvore, nama je lakše. Videli ste, odmah smo dali još tri gola i sve je bilo puno bolje – rekao je Ibanjez.

Argentinac je, što se golova tiče, stigao do brojke devet. Još jedan gol mu fali da izjednači lični rekord.

– Drago mi je zbog golova. Penali i slobodni udarci su način da i ja postignem gol. Ali uvek kažem da mi je draže da pobedimo, nego da ja postignem gol – skroman je Ibanjez.

Zanimljiv detalj dogodio se u drugom poluvremenu, kada je Hugo Vieira namestio loptu i šutirao iz slobodnog udarca.

– Zna se da slobodne udarce izvodimo ili Katai ili ja, ali Hugo mi je prijatelj i zamolio me je da on pokuša. Nije imao sreće tada da postigne gol, ali nema veze. Pokazao je i na ovoj utakmici da treba da dobije poziv za reprezentaciju. Ne razumem zašto ga nisu pozvali da igra za Portugal, ali svakodnevno mu govorim da nastavi da trenira, još i više, i da će poziv morati da usledi – otkrio je Ibanjez.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама