Fudbal Fudbal/Vesti

Božović – U Zvezdi nema vremena za radovanje

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Miodrag Božović, zahvalio se Spartaku na korektnoj igri u utakmici koja je, odista, prošla bez grubih startova i velikog broja javnih opomena.

– Spartak je najprijatnije iznenaneđenje drugog dela prvenstva. Namučili su nas posebno u prvom poluvremenu, u kojem smo iskoristili najbolju šansu tek u 45. minutu. U drugom delu utakmice smo trčali bolje, ali i zato što su se oni umorili, imali su tešku utakmicu sa Partizanom pre nekoliko dana i nisu mogli da nas isprate fizički. Moja ekipa je još jednom pokazala da ima najjači individualni kvalitet u Srbiji, i mislim da smo zasluženo pobedili. Zahvaljujem se Spartaku na fer i korektnoj igri. Lepo je što je izjednačen rekord, ali ja razmišljam o sledećoj utakmici. U Zvezdi je sve osim pobede neuspeh, i čovek ovde nema ni vremena za radovanje – rekao je posle meča Božović.

Zvezdin trener se osvrnuo i na učinak pojedinaca.

– Zadovoljan sam kako je Ristić odigrao, postigao je i gol. Katai je takođe odigrao dobro. Miloš Stojanović je dete Crvene zvezde, veliki talenat, igrao je na pozajmici u Bežaniji i pokazao je da možemo da se na njega oslonimo. Kako prvenstvo bude odmicalo, daćemo šansu mlađim igračima, tu je još momaka koji čekaju šansu, kao na primer Ilić. Trenutno ne znam kada će se oporaviti Grujić i Pavićević – rekao je Grof.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama