SDCZ Hokej

Ubedljiv poraz, 2:1 za Partizan u finalnoj seriji

Autor: CZBG

Večeras se u ledenoj dvorani Pionir igrala treća utakmica finalne serije plej-ofa između Crvene zvezde i Partizana. Hokejaši Partizana su formalno bili domaćini i to su iskoristili na najbolji mogući način, pobedivši naše oklopnike sa visokih 6:1.

Ovo je bila verovatno najlošija utakmica crveno-belih hokejaša. Ništa, ali baš ništa, im nije polazilo za rukom. Pored svega toga dosta loše su klizali, a posebno loše igrali u odbrani. Sve su to dobro iskoristili crno-beli hokejaši i na kraju se zasluženo radovali.

Trener Nenad Milinković je večeras napravio jednu zamenu – umesto golmana Hričine, na led je poslao hrvatskog reprezentativca, Jačmenjaka. Ne možemo reći da je taj potez doneo prevagu na tas crno-belih, ali je zaista veliko pitanje šta se desilo sa našim momcima. Jednostavno je nestala ona agresivnost, želja za nadmetanjem. Partizan je tako lako dolazio u prilike za gol i to je nemilosrdno koristio. Golman domaćih, Trifonov, bio je nepremostiva prepreka za naše napadače koji na ovom meču nisu uputili ni upola udaraca na gol domaćina kao u prethodnom. Našu čast spasao je kapiten Pavel Popravka.

Nadamo se da će ovaj poraz otrezniti naše momke, te da će se konsolidovati i usresrediti na naredni meč koji se igra u nedelju, od 17:30. Pobeda je neophodna da bi se izborio peti meč u kojem bi Zvezda bila formalni domaćin.

Zato, momci, glavu gore i dajte sve od sebe da već u nedelju odigrate meč života i ostavite i vas i nas u nadi da ove sezone možemo do titule.

Hokejaši Partizana vode 2:1 u seriji.

Foto galeriju sa ovoga meča možete da pogledate OVDE.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama