Одбојка Одбојкашице СДЦЗ

Marinković: Nemamo prava na popravni

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Nakon poraza u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa Viner Štetiše Super lige, odbojkašice Crvene zvezde se nalaze na rubu eliminacije. Priliku da poprave utisak posle ubedljivog poraza od 3:0, po setovima 25:10, 25:9, 25:23, imaće u subotu kada dočekuju Vizuru pred svojom publikom.

Crveno-bele su veoma loše ušle u prvi meč. Odbojkašice Vizure su veoma lako i brzo stigle do vođstva od 2:0 u setovima. Tek u trećem setu izabranice Mirjane Musulin su počele da igraju bolje, ali je već bilo kasno za preokret ili makar za pokušaj da se meč učini rezultatski neizvesnim.

Pružićemo mnogo bolju partiju i veći otpor Vizuri, to je sigurno. Igrale smo veoma loše u prvom meču. Nemamo šta da izgubimo, tako da ćemo dati svoj maksimum i nadam se da ćemo izboriti i treću utakmicu u četvrtfinalnoj seriji – izjavila je Katarina Marinković, korektor crveno-belih.

Tokom cele sezone naše odbojkašice su pratili brojni pehovi. Ekipa nikada nije bila u kompletnom sastavu, a povrede su se nizale. Međutim i pored silnih problema očekivalo se da Crvena zvezda pokaže mnogo više.

Stvarno dobro radimo i treniramo, ali taj naš rad ne uspevamo da prenesmo i na mečeve. Sada je pravi i jedini trenutak da konačno to uradimo i pokažemo šta smo i koliko radili – istakla je Marinkovićeva.

Druga utakmica četvrtfinalne serije između Crvene zvezde i Vizure je na programu u subotu 19. marta od 20 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Ulaznice za ovaj meč će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Jovana Vuković i Đorđe Stevanović.

Vizura vodi sa 1:0 u seriji, a plasman u polufinale će izboriti ekipa koja prva stigne do dva trijumfa. Eventualna treća utakmica igrala bi se u utorak 22. marta od 18 časova.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама