Фудбал Фудбал/Вести

Ibanjez: Neka se rivali uplaše već u tunelu!

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Luis Ibanjez ovog proleća praktično vuče Zvezdu napred sjajnim golovima iz slobodnih udaraca, ali i asistencijama.

U nogama kao da ima „top“ kojim razbija bunkere rivala. Priliku da učini nešto slično imaće i ove subote protiv Spartaka od 18 časova.

– „Slobodnjaci“ su moja specijalnost i zaista volim da ih izvodim. Dobro mi ide. Ali, generalno ne razmišljam o tome da li ću biti u prilici opet da dam gol. Bitno mi je da sve zadatke koje dobijem od šefa odradim kako treba, a ako bude prilike da se šutne, biću spreman – poručuje kroz osmeh Zvezdin Argentinac.

Ipak, Ibanjezu je jedna stvar važnija pred duel sa Spartakom.

– Podrška navijača. Što ih je više mi igramo bolje. Puno to znači. Atmosfera koju prave naši navijači je sjajna, a to govorim kao neko ko je doživeo i atmosferu u Argentini. Podrška i pritisak koji prave na rivala je od velikog značaja za nas. Zato ih pozivam da nam maksimalno pomognu, da se rival još u tunelu, pre izlaska na teren uplaši onoga što ga čeka kada meč počne – poručuje Ibanjez.

Naš tim je blizu dostizanja još jednog rekorda, ovog puta klupskog, 23 pobede u nizu. To je dodatni motiv.

– Neće biti lako. Imamo rivala koji ovog proleća igra veoma dobro. Znaju da se brane, ali i da stanu na loptu. Ipak, naš motiv je veliki i zapećemo iz sve snage da dođemo do rekorda i uđemo u istoriju kluba.

A onda ni titula nije daleko…

– Polako, idemo korak po korak. U dobroj smo situaciji, ali ne brzamo. Moramo ostati fokusirani i čvrsto na zemlji – zaključio je Zvezdin bombarder.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама