Кошарка Кошарка/Вести

Hvala navijačima i KK Cedevita!

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

KK Crvena zvezda Telekom zahvaljuje navijačima na ogromnoj podršci u vrlo važnoj utakmici , ali i gostima iz Zagreba, koji su istakli izvanrednu organizaciju meča, i zahvalili se na gostoprimstvu u Beogradu.
KK Crvena zvezda Telekom izborio je u utorak veliku pobedu na startu plej ofa ABA lige jtd, protiv starog i velikog rivala ekipe Cedevite.
Crveno-beli su slavili na parketu, ali su veliki uspeh ostvarili i van njega. Dvorana “Pionir” je bila ispunjena do poslednjeg mesta, i donela gromoglasnu podršku našim igračima, a sa druge strane, organizacija meča bila je po opštim ocenama, bez ijedne greške, iako je utakmica imala ogroman rezultatski značaj.
Pohvale u to ime, stigle su i iz Zagreba. Predsednik KK Cedevita Mladen Veber čestitao je predsedniku kluba Nebojši Čoviću i crveno-belima pobedu u prvom meču, i ujedno  se zahvalio na gostoprimstvu i odličnoj organizaciji utakmice u Beogradu. Takođe, čestitku sa sličnim sadržajem direktoru kluba Davoru Ristoviću i KK Crvena zvezda Telekom uputio je i direktor KK Cedevita iz Zagreba Davor Užbinec.
KK Crvena zvezda Telekom zahvaljuje se na čestitkama sportskim prijateljima iz KK Cedevita,i izražava nadu, da će najveći sportski rivali na parketu u regionalnoj ligi,u poslednjih nekoliko sezona, uzvratiti gostoprimstvo narednog utorka u Zagrebu.

KK Crvena zvezda Telekom

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама