Fudbal Fudbal/Vesti

Katai: Želja nam je da bude puno navijača

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena Zvezda

Aleksandar Katai će u subotnjem meču protiv Spartaka (18 časova) biti udarna igla Crvene zvezde, sa osnovnim zadatkom da matira golmana rivala.

On je pogodio u prošlom meču na stadionu „Rajko Mitić“ pa se navijači s pravom nadaju da može i u subotu.
– Nama je nabitnije da navijača bude što više, da dođu da nas podrže. U takvoj situaciji su i uspesi mnogo izvesniji. Sa njima je svaka pobeda daleko slađa – prvi je komentar Zvezdinog krila.
Katai je drugi strelac lige, ali se ne opterećuje trkom sa klupskim drugom Hugom Vieirom.
– Gol je uvek dobrodošao, ali zaista nije fraza, nije važno ko će ga postići. Jer kada pobeđujete ovoliko, nižete pobede, grabite ka tituli nikako ne želite da stanete i u glavi nam je samo da pobedimo, da nastavimo u ovom ritmu jer je to ipak poseban osećaj.
Ukoliko savlada Spartak, ova generacija će izjednačiti klupski rekord koji iznosi 23 vezane pobede, a koji je postavila generacija koju je vodio Slavoljub Muslin.
– To bi bilo veoma lepo, da ostanemo na poseban način zabeleženi u klupskoj istoriji. Značajan je to motiv i zato ovaj meč dočekujemo veoma ozbiljno i motivisano, ne želimo da se opustimo.
Zvezdin reprezentativac je opasan iz svih pozicija, kako krilnih tako i iza napadača.
– U ovom delu prvenstva sam uglavnom delovao po desnoj strani, ali u suštini mogu da budem opasan po gol rivala gde god da se nađem, potrudiću se da tako bude i u subotu – poručio je Katai.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama