СДЦЗ

Šampionske titule za Zvezdine dame i Sebića

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Strelkinje Crvene zvezde osvojile su šampionsku titulu u gađanju vazdušnim pištoljem, kao i Milenko Sebić vazdušnom pukom na Prvenstvu Srbije, A program, koje je održano u Kragujevcu.

Zorana Arunović, Jasna Šekarić i Teodora Simić osvojile su prvo mesto u ekipnoj konkurenciji pošto su u finalu „upucale“ 1.125 krugova. Arunovićeva je u pojedinačnoj konkurenciji osvojila srebrnu medalju sa 197,1 krugova, samo 0,2 krugova manje od Brankice Zlatić koja je na kraju bila prva. Jasna Šekarić je zauzela peto mesto sa 134,9 krugova, a juniorska šampionka Teodora Simić 6. mesto sa 112,1.

Šampionsku titulu u pojedinačnoj konkurenciji u gađanju vazdušnom puškom osvojio je Milenko Sebić koji je u finalu „upucao“ 207 krugova, samo 0,1 krugova više od drugoplasiranog Milutina Stefanovića.

U gađanju vazdušnom puškom u konkurenciji seniorki ekipa Crvene zvezde je zauzela 7. mesto sa 1.221 krugova. U pojedinačnom plasmanu Krstina Stojanović je bila 18, Alina Sebić 19, dok je Andrijana Dimitrijević zauzela 35. mesto.

Ovo je seniorkama Zvezde 39. ekipna šampionska titula, 21 su osvojile u gađanju vazdušnim pištoljem, a 18 u gađanju MK pištoljem.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама