SDCZ Hokej

Hokejaši Zvezde pred današnji meč sa Partizanom

Izvor: Fejsbuk stranica SKHL Crvena zvezda

Dominik Crnogorac:

Očekujem najteže utakmice od svih koje smo igrali ove sezone. Znamo da će biti borba na ledu. Obe ekipe će se maksimalno truditi i ja mislim da će doći do zadnje utakmice kada će sve da se reši.

Božidar Ignjatovič:

Atmosfera je bila napeta posle izgubljene utakmice. Zato sutra moramo da pobedimo i opet još jednom da dokažemo da smo bolji od Partizana, kao što smo i bili do sada u ovoj godini.

Marian Mikuš:

SKHL Crvena zvezda: Šta misliš o finalnoj seriji i kako misliš da će se završiti?

Marian: Mislim da su timovi veoma jednaki po pitanju snage i to smo videli u prvom meču. U regularnom delu smo pobedili obe utakmice, ali plej-of je potuno drugačiji, drugačija je atmosfera i igrači su mnogo više motivisani. U prvom meču, koji smo izgubili, bili smo bolji u sitacijama kada smo imali svih 5 igrača, ali smo imali mnogo kazni, imali smo mnogo sitacija 5 na 3, što mislim i da je presudilo meč, ali nadam se da ćemo pobediti ovu seriju i naravno uzeti titulu.

SKHL Crvena zvezda: Da li te je pomalo iznenadila činjenica da su navijači poprilično iznenađeni time da ne igraš u finalu, i šta misliš o atmosferi u utakmicamam između ova dva tima?

Marian: Da, zaista, u svim mečevima protiv Partizana atmosfera je fantastična, veoma je napeto. U extra ligi nisam imao prilike da igram takav meč, ali sviđa mi se takva atmosfera. Nadam se da će i Zvezdini navijači doći jednom na utakmicu. To što ne igram u finalu nema veze, to je sve deo hokejaškog života. Dozvoljeno je da igra samo 5 stranaca, a nas ima 7. Apsolutno se ne ljutim. Tu sam sa timom, pokušavam da im pomognem najviše što mogu, s obzirom na to da ne igram. Ali imam želju, i verovatno ću imati šansu da okusim atmosferu u finalu!

SKHL Crvena zvezda: Ovde si već drugu sezonu. Jedan si od 3-4 igrača koji su još uvek tu. Kako si zadovoljan Beogradom?

Marian: Da, ovde sam već drugu sezonu (godinu i jedan mesec). Ne znam šta će biti sledeće sezone, ali ako sve bude kako treba, ja bih ostao. Zadovoljan sam Beogradom i Zvezdom. Našao sam mnogo prijatelja, naravno, igrača iz tima, ali i ljudi koji ne igraju hokej. Uslovi su veoma dobri i zadovoljan sam time.

SKHL Crvena zvezda: Kakvi su ti planovi za sledeću sezonu?

Marian: Ne mislim mnogo o sledećoj sezoni. Rešiću to kad se završi finale. Sada se koncentrišem samo na to. Mogu da odem u neki drugi klub u Evropi da igram, ali zadovoljan sam ovde. Na kraju sezone pričaću sa upravom kluba, pa ćemo videti da li ćemo napraviti neki dogovor.

SKHL Crvena zvezda: Hvala Marijane, to je sve što smo hteli da te pitamo. Srećno u finalu i nadamo se da ćeš ostati ovde!

Marian: Nema na čemu.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama