Košarka Košarka/Najava utakmica

Zvezdaši, sada je važno, sada u Pionir!

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nastavili su sa sjajnim partijama ove sezone, pobedivši velikana evropske košarke, ekipu Panatinaikosa, rezultatom 69:67, i u pobedničkom ritmu nastavili pakleni raspored u predstojećem periodu.
Navikli su crveno-beli momci na veliku podršku u mečevima Evrolige, a ona ni ovoga puta nije izostala, jer je preko 18000 gledalaca davalo vetar u leđa svojim ljubimcima. Zvezda je novim trijumfom stigla do šestog trijumfa u deset mečeva, i u preostale četiri utakmice će tražiti priliku da čekira kartu za osam najboljih.
Pored Evrolige, srpski šampion je dobro igrao u regularnom delu ABA lige, gde su izborili drugo mesto i samim tim obezbedili prednost domaćeg terena u polufinalnom meču protiv zagrebačke Cedevite. Koliko će naredni mečevi u regionalnom takmičenju biti važni, govori mnogo toga.
Košarkašima Zvezde je ABA liga prioritet, jer preko tog takmičenja crveno-beli dobijaju izlaz u Evropu i mečeve sa najvećih timovima Starog kontinenta. A s obzirom na pakleni ritam u kom se crveno-beli nalaze, naredni mečevi protiv hrvatskog šampiona biće veliki ispit za tim Dejana Radonjića.
Upravo je Zvezdin strateg na sinoćnoj konferenciji posle meča sa Panatinaikosom istakao da u utorak počinju najbitnije utakmice i da je to takmičenje od koga živi KK Crvena zvezda Telekom:
“Ja imam da Vam saopštim nešto drugo. U utorak igramo protiv Cedevite i u utorak mora da progovori Pionir. Sve je ovo lepo večeras, ali ako hoćemo Panatinaikos i sledece godine, a hoćemo, onda moramo da odigramo dobro u utorak, a za to nam je potrebna podrška navijača. U utorak moramo da budemo svi kao jedan. Neću da razmišljam o Evroligi i o plasmanu, u utorak kreće plejof, od toga živimo.”
Stoga KK Crvena zvezda Telekom poziva svoju armiju navijača da još jednom pokaže da je među najboljima na svetu i u trenucima kada je najteže, pomogne svojim ljubimcima i ulije im preko potrebnu energiju sa tribina.
Prvi polufinalni meč na programu je u utorak u hali “Aleksandar Nikolić” sa početkom u 18:45.
Cene ulaznica za meč Crvena zvezda Telekom – Cedevita su: Tribine 400 dinara, Parter – 600 dinara, Plava loža 800, Bela loža – 800, Loža 1000, dok za sedište pored terena treba izdvojiti 5000 dinara.
Karte za meč biće u prodaji od ponedeljka u poslovnicama “Eventima” a u utorak i na blagajni dvorane “Aleksandar Nikolić” do početka meča koji je zakazan za 18:45.

 

Skoči na traku sa alatkama