SDCZ Hokej

Hokej: “U boj kreniti junaci svi…”

Autor: CZBG

“…kren’te, i ne žal’te život svoj!”

Neće ovo biti klasična najava u kojoj ćemo se baviti igrom, taktikom ili nečim trećim. Ne, ovaj put želimo da se obratimo direktno našim momcima koji će u ponedeljak ponovo izaći na led Pionira i ukrstiti svoje palice sa onima iz komšiluka, onima koji imaju samo jedan cilj – pobediti vas u finalu i osvojiti titulu prvaka Srbije.

Zato dragi naši igrači, crveno-beli oklopnici, junačine i vitezovi:

BOJ NE BIJU KACIGE I PALICE, VEĆ BOJ BIJE VAŠE SRCE JUNAČKO!!!

Zašto vam ovo pišemo? Zato što volimo Crvenu zvezdu, koja je za nas život, a sve ostalo su sitnice. Zato što verujemo u vas koji trebate da osvojite titulu nakon 10 godina posta, 10 godina uništavanja, 10 godina pokušaja da nestanemo sa hokejaške mape. Pišemo vam jer znamo da vi možete da donesete radost u srca svih nas koji ludimo za crveno-belim bojama, koji se zbog vas radujemo i plačemo.

U ponedeljak (14. mart, 2. utakmica plej-ofa), kao i na ostalim mečevima, nećete imati podršku Delija, jer oni imaju neke druge principe koji nekada nemaju veze sa zdravom pameti. Ne, imaćete podršku onih koji Zvezdu nikada i ni zbog čega neće bojkotovati. Podržaće vas oni koji je vole celim svojim bićem i kojima ne smeta to što se među vama nalazi igrač čija krvna zrnca nisu “podobna” za “najvernije”. Podržaće vas CIGANI LUDACI!!!

Zato, kada u ponedeljak izađete na led, imajte na umu da igrate za svete boje crveno-bele, za vas, i za nas koji Zvezdu volimo više od svega. Budite lavovi, “gladni i žedni krvi”…budite gladijatori koji se bore za život i slavu…budite orlovi i vinite se u nebesa…izdignite se, neka vas ovaj poraz ne pokoleba. Neka vas ne demorališe i ne sputava u namerama da na kraju podignete trofej prvaka Srbije. Ginite za svaki pak, za svaki buli. Kližite na tom ledu kao nikada pre. Neka sevaju udarci na gol mrskog nam protivnika, i neka se mreža njihova zatrese.

ZA ZVEZDU, ZA SLAVU, ZA POBEDU, ZA TITULU!!!

A vi CIGANI, vi kojima su crveno-bele boje sve i svja…vi koji živite u Beogradu i okolini…nemojte da sedite u svojim toplim domovima pred TV ekranima, da ispijate kafe po kafićima u vreme kada vam ispred nosa igra vaša ZVEZDA. Ne čekajte na Delije, jer oni nisu Zvezda…ZVEZDA SMO SVI MI KOJI JE BEZUSLOVNO VOLIMO!!!

SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE!!!

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama