SDCZ Hokej

A sada, spektakl!!! SVI NA HOKEJ!!!

Autor: CZBG

Prošlo je 10 punih godina od poslednje titule prvaka Srbije koju su osvojili naši hokejaši. I nije to bilo samo 10 godina posta od titule, nego i 10 godina pokušaja da naš klub stane na noge i nastavi sa funkcionisanjem.

I naravno, uz pomoć onih koji su imali viziju i želju da pomognu, to se i desilo. Počelo se ulagati u mlađe kategorije i sve je to polako, ali sigurno, počelo da se odražava i na seniorsku ekipu. I tako je došala ova, 2015/16, sezona u kojoj su naši oklopni momci fantastičnim igrama uspeli da osvoje prvo mesto pred odlučujuće finale.

10885468_10204326403573709_8965239600494076367_n

A u finalu, spektakl! Naravno, radi se o večitom rivalu, Partizanu. Ove sezone naši momci su dva puta savladali večitog rivala i tako im pokazali da su čvrsti u namerama da osvoje titulu prvaka Srbije. Naravno, komšijama je to teško palo, pa su u drugoj utakmici pokazali na šta su sve spremni kada su, nakon druge trećine, započeli tuču na ledu, ne bi li isprovocirali i povredili naše igrače. Ali ni to im nije pomoglo, jer su naši hokejaši sačuvali hladnokrvnost, te pobedom u poslednjem derbiju obezbedili prvo mesto i prednost domaćeg leda.

Da uprava kluba nije sve prepustila slučaju i da ima ozbiljne namere, pokazala je to na taj način što je našim hokejašima obezbedila da odigraju dve, veoma jake, utakmice u poslednjih nekoliko dana. Protivnici su bili Ferencvaroš i Olimpija. Kroz te utakmice naši hokejaši su zadržali takmičarski ritam koji im je preko potreban kako bi u finalnu seriju ušli potpuno spremni.

Igrači su za naš sajt dali svoje viđenje finalne serije, i svi redom su spremni za predstojeće duele i veruju da mogu do konačne pobede. Ipak, ono što im je zaista potrebno je velika podrška sa tribina. Ovi momci to u potpunosti zaslužuju. Zato ovim putem pozivamo i Delije, kao organizovanu grupu, i sve ostale navijače Crvene zvezde, da dođu u ledenu dvoranu Pionir i pruže gromoglasnu podršku našim momcima.

Prva finalna utakmica se igra u petak, 11. marta, od 17:30. Cena ulaznice je 200 dinara.

Oni koji su iz unutrašnjosti ili sa druge strane Drine i inostranstva, prenos mogu da prate na kanalima Arena sporta 2

SVI NA HOKEJ!!!

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama