Odbojka Odbojka/Vesti

Zvezdino veče na Banjici

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

U pretposlednjem kolu ligaškog dela takmičenja u Viner Štetiše Super ligi u sredu će, u dvorani USC Voždovac na Banjici, na teren izaći obe seniorske ekipe Crvene zvezde.

Prvo će Zvezdine dame odigrati meč 17. kola protiv NIS Spartaka koji je bio odložen zbog bolesti odbojkašica iz Subotice. Crveno-bele se nalaze na 8. mestu na tabeli, pa im je svaki bod veoma bitan u borbi za što bolju poziciju pred završnicu nacionalnog šampionata.

Spartak je ekipa koju veoma poštujemo i koja u ovoj sezoni postiže dobre rezultate. Mi smo u ovoj sezoni pretrpele brojne pehove, jer su nas pratile povrede koje nikako da prevaziđemo. Pokušaćemo da budemo jake i da damo svoj maksimum. Borićemo se do kraja, pa neka bolji pobedi. Potrudićemo se da publici priredimo što bolji i zanimljiviji meč. Pobeda bi nam dobro došla, pa i osvajanje jednog boda, jer bi to onda značilo da smo na putu oporavka i da Viner Štetiše liga i naši navijači mogu da računaju na Zvezdine bolje partije – istakla je Anastasija Sekulić, primač servisa Crvene zvezde.

Odbojkaši Crvene zvezde od 19,30 časova igraju protiv kragujevačkog Radničkog. Neophodna im je pobeda kako bi i teoretski obezbedili prvo mesto i prednost domaćeg terena pred plej-of nacionalnog šampionata.

Veoma bi nam značilo da i ovu utakmicu,kao i prethodne, rešimo u svoju korist i osvojimo tri boda, pa tako osiguramo prvo mesto. Sigurno je da smo kvalitetom bolja ekipa od Radničkog. Svakako da nećemo olako ući u utakmicu, već ćemo se jako dobro pripremiti. Probaćemo da već u sredu osiguramo prvo mesto pred plej-of i na taj način steknemo prednost domaćeg terena pred samu završnicu prvenstva – izjavio je primač Crvene zvezde Nemanja Jakovljević.

Proteklog vikenda crveno-beli su u večitom derbiju savladali Partizan, a Jakovljević je i pored prehlade pružio odličnu partiju.

Igrao sam prehlađen protiv Partizana, takođe i Aleksandar Okolić, ali sada je sve u redu, tako da se nadam da ćemo za preostale mečeve svi biti zdravi i maksimalno spremni da igramo – zaključio je Jakovljević.

Utakmica između Crvene zvezde i NIS Spartaka je na programu od 17 časova. Meč će suditi Aleksandra Balandžić i Svetlana Zotović. Nakon dama na parket dvorane USC Voždovac na Banjici od 19,30 časova će izaći i odbojkaši Crvene zvezde i Radničkog. Na toj utakmici pravdu će deliti Nenad Davidović i Jovana Vuković. Ulaznice će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara i važiće za oba meča.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama