Фудбал Фудбал/Вести

Vijeira otkrio Portugalcima: Naši derbiji su za malu decu, ovo nema nigde na svetu!

Izvor: Mozzartsport

“Mi Portugalci se vrlo dobro i mirno ponašamo na stadionu, a ovde navijači prorade poput vulkana! Zaista je impresivno na koji način funkcionišu i žive Partizan i Crvena zvezda”, rekao je najbolji strelac crveno-belih

Ono što se doživi na srpskom večitom derbiju pamti se cele karijere, a tako će biti i sa napadačem Crvene zvezde Ugom Vijeirom, koji je imao tu čast da čak tri puta zatrese mrežu Partizana u svega dve utakmice.

Najbolji strelac crveno-belih je u razovoru za O Žogo otkrio sve čari svetkovine srpskog fudbala, a tamošnji novinari su mu zatražili da pokuša da uporedi derbije u Portugaliji sa onim što je doživeo u našoj zemlji.
“Ne mogu to da vam opišem… To nema veze sa onim što mi imamo u Portugaliji. Naš derbiji su za malu decu”, uz smeh je poručio Vijeira, a potom nastavio priču.
“Mi Portugalci se vrlo dobro i mirno ponašamo na stadionu, a ovde navijači prorade poput vulkana! Zaista je impresivno na koji način funkcionišu i žive Partizan i Crvena zvezda. Mislim da se ovako nešto ne može uporediti ni sa čim na svetu. Oni zaista vole fudbal, ali morate da dođete i uverite se sami kakav je to meč”, rekao je Vijeira za O Žogo.

Meč između Sportinga i Benfike odigran je prošlog vikenda pred 49.699 gledalaca na stadionu Žoze Alvalade, a slavio je gost golom Kostasa Mitroglua i preuzeo lidersku poziciju portugalske Primeire.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама