Фудбал Фудбал/Вести

Ristić: Motivišu me Grofove reči

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Učesnik nove Zvezdine pobede kojom je Crvena zvezda dodatno popravila i rekord po broju vezanih pobeda u sezoni, ali i razliku između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe na tabeli, bio je i Mihailo Ristić.

Zvezdin prvotimac je i dalje pun pozitivnih utisaka.
– Nosim neverovatne utiske sa utakmice. Neposredno pre mog ulaska, napravljena je fenomenalna koreografija na celom stadionu. Mislim da smo mogli i bolje da igramo, Jagodina nije iskoristila svoje šanse, a mi svoje jesmo. I pored ne dobre igre, uspeli smo da pobedimo i ostvarimo 22. pobedu u nizu, i što je najbitnije, da pobedimo za rođendan, samim tim nam pobeda još i više znači – rekao je Mihailo Ristić.
Pohvale na račun mladog fudbalera stigle su i od šefa stručnog štaba, Miodraga Božovića, koji je rekao da na Ristića ozbiljno računa i da zaslužuje da igra više.
– Motivišu me i imponuju mi te reči šefa. Ne mogu reći da ih nisam zaslužio jer jako naporno treniram i trudim se da se istaknem. Verujem da ću igrati sve više u narednom periodu – priželjkuje Ristić.
Svoju 23. uzastopnu pobedu, crveno-beli će pokušati da ostvare u Novom Pazaru.
– To je tradicionalno teško gostovanje, pre svega zbog atmosfere. Kako ćemo da se snađemo, videćemo, mada ne sumnjam u našu pobedu. Teren je manjih dimenzija i očekujem da bude nešto lošiji, ali to ne sme da nam bude opravdanje niti alibi, idemo na pobedu – jasan je Ristić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама