Fudbal Fudbal/Vesti

Vieira – Samo nek se trese mreža

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Portugalski napadač je još jednom uspeo da zatrese mrežu protivnika!

Svoju bez dileme najbolju sezonu u karijeri igra Hugo Vijeira u dresu Crvene zvezde. Portugalac koji je bio velika želja Miodraga Božovića pre početka takmičenja, protiv Jagodine je postigao svoj 17. gol ove sezone. I ne samo to. Hugo je na sedam uzastopnih utakmica uspeo da se upiše u strelce.
– Ovo jeste sedma utakmica zaredom na kojoj sam postigao gol. To je svakako meni jako važno jer sam napadač, ali još mi je važnije da smo pobedili ponovo, 22. put zaredom. Od mene se i očekuje da tresem mreže. Nakon ovog 17. gola koji sam postigao, nastaviću da se trudim da ih postižem još. Ali, ponavljam, pobede tima su najvažnije – rezonuje Hugo Vieira.
On je posebno istakao fenomenalnu atmosferu na utakmici.
– Danas smo proslavili 71. godišnjicu kluba i kao i svaki put, atmosfera je fenomenalna. Svi smo bili zadivljeni, i zbog toga ćemo nastaviti da se trudimo da pobeđuejmo. Sve ovo nas inspiriše i motiviše – jasan je Hugo Vieira.

Osim efikasnosti i kontinuiteta, Hugo Vieira pokazuje i raznovrsnost – ne bira način na koji će zatresti mrežu.

– Svejedno mi je kako ću da šutnem,  da li levom nogom, desnom ili glavom. Bitno je samo da se mreža trese – rekao je Vieira, uz osmeh.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama