Fudbal Fudbal/Vesti

Kad je teško – Ibanjez!

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Luis Ibanjez nastavlja da oduševljava sve prisutne na stadionu.

Kada je potpisao za Crvenu zvezdu, znalo se da se radi o vrhunskom izvođaču prekida. Pa, ipak, malo njih je očekivalo ovakvu golgetersku formu Luisa Ibanjeza, koji je ove sezone postigao čak sedam golova.

– Srećan sam zbog pobede. Možda smo previše opušteno ušli u utakmicu, isto kao i u prethodnu. Pobeđujemo iako ne igramo najbolje, ali siguran sam da ćemo igrati sve bolje kako vreme bude prolazilo, dok se upoznamo i uigramo sa novim igračima. Na kraju je najvažnije da smo zabeležili nova tri boda – tvrdi Ibanjez.

O svom golu nije želeo da troši mnogo reči, jer mu je važnija pobeda ekipe.

– Ni na treningu ne volim da gubim, uvek volim pobede. To je i razlog zašto dajem sve od sebe, čak i kada mi ne ide. Danas možda nisam odigrao najbolju utakmicu, ali sam se iskupio golom i asistencijom. Jesam najopasniji iz prekida, i volim kada mi drugovi obezbede makar taj jedan pokušaj na utakmici, ali uvek im kažem da mi je najbitnije da pobedimo, a ne da ja postignem gol – rekao je Ibanjez.

Pre odlaska na reprezentativnu pauzu, Crvenu zvezda čeka još jedno teško gostovanje u Novom Pazaru.

– Za nas će biti jako važna utakmica u Novom Pazaru. Biće teško, tamo je uvek teško, ali ukoliko pobedimo, izjednačićemo klupski rekord po broju uzastopnih pobeda, iako se taj rekordn odnosi na pobede u dve vezane sezone – rekao je Ibanjez.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama